Oldtimer event

Op zondag 2 juni 2024 organiseren wij samen met oldtimerclub 'Rammelkasn' een BBQ met daaraan gekoppeld een oldtimer meeting/rondrit.

 

Dit vind plaats op de site van kids kingdom die wij tevens ook mogen gebruiken als indoorspeeltuin voor de kleinsten onder ons. Wie geïnteresseerd is in de barbecue kan zich alvast een kaart kopen voor de prijs van €20 voor een volwassene en €12 voor een kind. U kan er terecht vanaf 10 in de ochtend tot 17u45 in de namiddag. De meeting is gratis en info voor de rondrit volgt. Hou deze pagina in de gaten voor meer updates.

Onze hoofdsponsor:

E-step Roeselare, kortweg E-step-R ® is gevestigd op het Kerkplein 19 in  Rumbeke-Roeselare, West-Vlaanderen.

Zij bevinden ons op 20 min van het station van Roeselare. 

 

Bij hen kan je terecht voor het aankopen - herstellen en/of huren van elektrische steps, onderdelen, accessoires en batterijen.

 

Ze zijn gespecialiseerd in het merk INOKIM.

 

Daarnaast bieden ze ook elektrische steps van de merken Dualtron, Vstte, Ninebot by Segway, Xiaomi, Inmotion,  E-step H10,  Kugoo, Teverun, MV Agusta, Navee, Kuickwheel en Niu aan.

 

Hun grootste troeven zijn: 

een groot assortiment E-steps,  accessoires, onderdelen en een eigen hersteldienst. Voor zowel kleine en grote herstellingen staan ze voor jullie klaar.

 

De hersteldienst en winkel bevinden zich naast elkaar.

HERSTELDIENST : Rumbeeksesteenweg 484, 8800 Rumbeke - Roeselare

WINKEL: Kerkplein 19, 8800 Rumbeke - Roeselare

+32 (0) 478 043 779.

Gespecialiseerd in elektrische steps. Verkoop, herstellingen & verhuur (e-scooter-roeselare.be)

Dit evenement wordt ook mede mogelijk gemaakt door:


AFGELOPEN EVENTS

Gezinsuitstap Plopsaland

In 2023 hebben we in augustus eveneens een gezinsevenement georganiseerd, ditmaal in Plopsaland De Panne. Dit was eveneens een groot succes met 36 aanwezigen. Hieronder vind u een filmpje over deze dag:

Sing for Duchenne

Op vrijdag 13 januari 2023 organiseerden we een karaoke avond in de verlichte geest te Roeselare. 

Iedereen was welkom en de inkom was gratis. Degenen die wilden zingen moesten wel een duit in het zakje doen.

Dit evenement bracht dan ook een aardige som op!!

Günther Neefs: Route 66

Op 2 september 2022 gaf Günther Neefs het beste van zichzelf tijdens een spetterend concert in CC De Spil te Roeselare. Dit ook tvv Refuse To Sink vzw

Huifkarrrentocht voor duchenne gezinnen

Van uitstel komt bij Refuse to sink geen afstel!! Op zaterdag 20 augustus organiseren wij eindelijk onze lang aangekondigde huifkarrentocht voor duchenne gezinnen. Covid-19 gooide heel wat roet in het eten maar nu zijn we er eindelijk klaar voor. 

 

Wij nodigen jullie graag uit voor deze huifkarrentocht die begint om 11u met een aperitief en belegde broodjes. In de late namiddag sluiten we af met een BBQ. Uiteraard is alles opnieuw gratis aangeboden door ons. 

 Het programma ziet eruit als volgt:

11u00: Begin in kinderboerderij Den Ast te Lichtervelde

12u00: Aperitief + broodjes in Bouckenhoeve

15u30: Ijsjes in De Bossneppe

17u00: Afsluiten met een BBQ op ons beginpunt

Indoorspeeltuin editie 2022

Op 19 februari 2022 organiseerden wederom een indoorvoormiddag voor duchenne gezinnen. Dit was een succes. Er waren 24 aanwezigen in een exclusief door ons afgehuurde speeltuin 'Kids Kingdom' te Roeselare. Alles was aanwezig voor iedereen inlcusief eten en drinken. We zagen heel wat tevreden gezichtjes naar huis gaan. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Indoor voormiddag 't berenbos

Op 9 mei 2019 hebben wij in samenwerking met VDK bank een voormiddag binnenspeeltuin 't berenbos te wetteren afgehuurd exclusief voor duchenne patiënten en hun gezin. Op die manier konden de kinderen zich eens zorgeloos uitleven zonder bang te moeten zijn om omvergelopen te worden door anderen. Het was een schot in de roos!!

Tijdens Music for life 2019 verkochten we koeken, truffels en streekbieren ten voordele van de vzw. Dit was een enorm succes en heeft bijgedragen tot ons totaal bedrag van €5658,69 dat we opgehaald hebben met onze acties.

BEDANKT IEDEREEN!!!!

 

Rock against duchenne 07-09-2019

 

 

 

 

 

 

Voor het 2e jaar op rij was er Rock Against Duchenne. Ditmaal met de heren van BEUK, Sister May, Hold The Crown en BIZKIT PARK. Het was een schot in de roos met een uitverkochte Verlichte Geest. Zo zie je: de metal community heeft het hart op de juiste plaats. De opbrengst voor music for life met deze actie was bij deze €1100.

Night of the dj’s 17-11-2018

Op 16 november kwam de heer Francis Maes naar ons toe met

de fantastische mededeling dat hij de dag nadien Night of the dj's organiseerde. Dit was een avond vol met gastoptredens van dj's waarvan de opbrengst integraal naar onze vereniging ging. Nogmaals bedankt voor dit zeer mooie gebaar! Dit vergeten wij niet zomaar.

Sinterklaasfeest

In 2018 en 2019 werd er in november een heus Sinterklaasfeest voor de kleinsten georganiseerd. Er was een ontbijtbuffet aanwezig zijn voor alle aanwezigen. En de Sint kwam langs samen met zijn Pieten. Dit feest ging door in het Muzenestje te Roeselare. De opbrengst gaat integraal naar onze vzw. Foto's van dit evenement vind je terug op onze fotopagina