Rock against duchenne 07-09-2019

We zijn er dit jaar opnieuw met een nieuwe editie van Rock Against Duchenne.

Ditmaal in De Verlichte Geest in onze hometown Roeselare.

Tickets zijn te verkrijgen aan €8 in VVK en €10 ADD in De Verlichte Geest en Popcorn Musicstore in Roeselare

of online op https://rock-against-duchenne.eventsquare.co

Deuren gaan open om 19u30 shows beginnen om 20u30

 

Deze editie is met:

 

BEUK: dit Hard Rock'n Roll Vlaams powertrio zal zeker niet teleurstellen. De nederlandstalige band met een knipoog naar Motörhead, Peter Pan Speedrock, Volbeat, Noordkaap en De Kreuners weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Ze waren ondermeer genomineerd als 'Best International Band' van de Britse TBFM - Hard Rock Hell Radio. Met hun nieuw album 'Dynamiet' scheren ze alvast hoge toppen. Ze kregen een 9/10 voor hun album in het gerenomeerde 'Rock Tribune'

 

Sister May: “Tappend uit de vaten van de grunge en progressieve rock met zowaar een shot new wave, mag je mee slurpen van melancholie en vertwijfeling in onze donkere krocht. Soms met fijn scalpel en lichte grijns de ziel schrapend, soms met botte bijl en bittere woede het verstand splijtend. Maar voor de rest gaat alles goed met ons”, aldus frontman Bert Goethals. Deze band heeft wellicht geen introductie meer nodig in Roeselare na hun europese tour. Ambiance verzekerd

 

Hold The Crown: Werd opgericht in de zomer van 2013. Ze brengen een mix van old school 90's hardcore met wat metal invloeden. Ze werden beinvloed door bands zoals: Next step up, Ringworm, Merauder en Vietnom. Ze zijn ook locals die zeker de moeite waard zijn om te komen bekijken. Knallen maar!!!

 

Bizkit Park: Brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL

Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, .. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Ondanks vaak onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millenial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de screams van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Tailor? Daarnaast zorgde Nu-Metal voor het allerlaatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv... Een mens zou van minder nostalgisch worden.

Hoog tijd dus dat Nu-Metal de tribute krijgt die het verdient. Bizkit Park zal vanaf heden deze taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte nemen en elk beschikbaar podium met de grond gelijk maken. 

Night of the dj’s 17-11-2018

Op 16 november kwam de heer Francis Maes naar ons toe met

de fantastische mededeling dat hij de dag nadien Night of the dj's organiseerde. Dit was een avond vol met gastoptredens van dj's waarvan de opbrengst integraal naar onze vereniging ging. Nogmaals bedankt voor dit zeer mooie gebaar! Dit vergeten wij niet zomaar.

Sinterklaasfeest 25-11-2018

Op zondag 25 november 2018 werd er een heus Sinterklaasfeest voor de kleinsten georganiseerd. Er was een ontbijtbuffet aanwezig zijn voor alle aanwezigen. En de Sint kwam langs samen met zijn Pieten. Dit feest ging door in het Muzenestje te Roeselare. De opbrengst gaat integraal naar onze vzw. Foto's van dit evenement vind je terug op onze fotopagina

Koekenverkoop tvv Refuse to sink

Tijdens Music for life 2018 verkochten we koeken ten voordele van de vzw. Dit was een enorm succes en heeft bijgedragen tot ons totaal bedrag van €6575,10 dat we opgehaald hebben met onze acties.

BEDANKT IEDEREEN!!!!