Project Duchenne eindejaarsactie

Zoals elk jaar verkopen we opnieuw veel lekkers in 2022.

Dit jaar bestaat het aanbod uit de gebruikelijke koeken van Jules Destrooper,

 

de ambachtelijke truffels van Poland, de lekkere mini cava flesjes alsook

kaarslichtjes om er de sfeer met de feestdagen goed in te brengen. U kan uw 

bestelling doorgeven via onderstaand contactformulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Sing for Duchenne

Op vrijdag 13 januari 2023 organiseren we een karaoke avond in de verlichte geest te Roeselare. 

Iedereen is welkom en de inkom is gratis. Degenen die willen zingen steken wat centjes in de pot 

en die pot is de opbrengst van de avond. Allen daarheen!!


AFGELOPEN EVENTS

Günther Neefs: Route 66

Op 2 september 2022 gaf Günther Neefs het beste van zichzelf tijdens een spetterend concert in CC De Spil te Roeselare. Dit ook tvv Refuse To Sink vzw

Huifkarrrentocht voor duchenne gezinnen

Van uitstel komt bij Refuse to sink geen afstel!! Op zaterdag 20 augustus organiseren wij eindelijk onze lang aangekondigde huifkarrentocht voor duchenne gezinnen. Covid-19 gooide heel wat roet in het eten maar nu zijn we er eindelijk klaar voor. 

 

Wij nodigen jullie graag uit voor deze huifkarrentocht die begint om 11u met een aperitief en belegde broodjes. In de late namiddag sluiten we af met een BBQ. Uiteraard is alles opnieuw gratis aangeboden door ons. 

 Het programma ziet eruit als volgt:

11u00: Begin in kinderboerderij Den Ast te Lichtervelde

12u00: Aperitief + broodjes in Bouckenhoeve

15u30: Ijsjes in De Bossneppe

17u00: Afsluiten met een BBQ op ons beginpunt

Indoorspeeltuin editie 2022

Op 19 februari 2022 organiseerden wederom een indoorvoormiddag voor duchenne gezinnen. Dit was een succes. Er waren 24 aanwezigen in een exclusief door ons afgehuurde speeltuin 'Kids Kingdom' te Roeselare. Alles was aanwezig voor iedereen inlcusief eten en drinken. We zagen heel wat tevreden gezichtjes naar huis gaan. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Indoor voormiddag 't berenbos

Op 9 mei 2019 hebben wij in samenwerking met VDK bank een voormiddag binnenspeeltuin 't berenbos te wetteren afgehuurd exclusief voor duchenne patiënten en hun gezin. Op die manier konden de kinderen zich eens zorgeloos uitleven zonder bang te moeten zijn om omvergelopen te worden door anderen. Het was een schot in de roos!!

Tijdens Music for life 2019 verkochten we koeken, truffels en streekbieren ten voordele van de vzw. Dit was een enorm succes en heeft bijgedragen tot ons totaal bedrag van €5658,69 dat we opgehaald hebben met onze acties.

BEDANKT IEDEREEN!!!!

 

Rock against duchenne 07-09-2019

 

 

 

 

 

 

Voor het 2e jaar op rij was er Rock Against Duchenne. Ditmaal met de heren van BEUK, Sister May, Hold The Crown en BIZKIT PARK. Het was een schot in de roos met een uitverkochte Verlichte Geest. Zo zie je: de metal community heeft het hart op de juiste plaats. De opbrengst voor music for life met deze actie was bij deze €1100.

Night of the dj’s 17-11-2018

Op 16 november kwam de heer Francis Maes naar ons toe met

de fantastische mededeling dat hij de dag nadien Night of the dj's organiseerde. Dit was een avond vol met gastoptredens van dj's waarvan de opbrengst integraal naar onze vereniging ging. Nogmaals bedankt voor dit zeer mooie gebaar! Dit vergeten wij niet zomaar.

Sinterklaasfeest

In 2018 en 2019 werd er in november een heus Sinterklaasfeest voor de kleinsten georganiseerd. Er was een ontbijtbuffet aanwezig zijn voor alle aanwezigen. En de Sint kwam langs samen met zijn Pieten. Dit feest ging door in het Muzenestje te Roeselare. De opbrengst gaat integraal naar onze vzw. Foto's van dit evenement vind je terug op onze fotopagina